Du er her: ForsideUndervisning

Odder og Omegns Biavlerforening gør meget ud af at sørge for et bredt udbud af undervisning.

Undervisningsvideoer - Jan Sæther har efterhånden udgivet et stort antal videoer, som behandler både aktuelle emner og særlige, mere videnskabeligt betonede emner.

Nyhedsbreve - Peter Bartholdy har de sidste år bestræbt sig på at udgive regelmæssige nyhedsbreve, som i god tid fortæller om de aktuelle opgaver i bigården.

Bimøderne - byder som hovedregel på både praktisk undervisning i aftenens bigård og efterfølgende regulær undervisning i en eller anden form, gerne med støtte i et powerpoint-show. Foreningen har indkøbt både computer (Odder) og projektor (Odder og Samsø).

Kurser - Af og til arrangerer vi egentlige kurser i foreningen; f.eks. om at lave aflæggere, eller om dronningeavl.
Men også andre kurser kan være af interesse:
Kyndig biavlerkursus - foregår i statsligt regi og er et kursus, som giver kompetence til at syne bigårde for bisygdomme.
Kursus for yngre biavlere - er Danmarks Biavlerforenings tilbud til biavlere med et par års erfaring. 2 dage i en weekend.
Hold også øje med den nye udvikling mod kurser for mere erfarne biavlere. Følg med i Tidsskrift for Biavl.

Foregående måned Juni 2018 Næste måned
week 26 25 26 27 28 29 30