Undervisning

Odder og Omegns Biavlerforening gør meget ud af at sørge for et bredt udbud af undervisning.

Undervisningsvideoer - Jan Sæther har efterhånden udgivet et stort antal videoer, som behandler både aktuelle emner og særlige, mere videnskabeligt betonede emner.

Nyhedsbreve - Peter Bartholdy har de sidste år bestræbt sig på at udgive regelmæssige nyhedsbreve, som i god tid fortæller om de aktuelle opgaver i bigården.

Bimøderne - byder som hovedregel på både praktisk undervisning i aftenens bigård og efterfølgende regulær undervisning i en eller anden form, gerne med støtte i et powerpoint-show. Foreningen har indkøbt både computer (Odder) og projektor (Odder og Samsø).

Kurser - Af og til arrangerer vi egentlige kurser i foreningen; f.eks. om at lave aflæggere, eller om dronningeavl.
Men også andre kurser kan være af interesse:
Kyndig biavlerkursus - foregår i statsligt regi og er et kursus, som giver kompetence til at syne bigårde for bisygdomme.
Kursus for yngre biavlere - er Danmarks Biavlerforenings tilbud til biavlere med et par års erfaring. 2 dage i en weekend.
Hold også øje med den nye udvikling mod kurser for mere erfarne biavlere. Følg med i Tidsskrift for Biavl.

Begynderkursus Odder i 2020
Odder Biavlerforenings begynderkursus
nåede lige at komme i gang i marts.

Kurset blev til gengæld fulgt op af en række praktikaftener tilrettelagt for begyndere.
Kontakt bestyrelsen for at høre om mulighederne fra nu af.

Foregående måned August 2020 Næste måned
week 31 1 2